Elérhetőség Tűzjelző rendszerek Gázjelző rendszerek GDPR nyomtatóbarát nézet
Letoltheto aktualis arlistankMuszaki dokumentaciokSzakvizsga es egyeb tanfolyamokItt olvashatoak legfrissebb cikkeinkGyakran ismételt kerdesekKereses a honlaponHonlapterkep

Nyitólap >


Karbantartói szakvizsga tanfolyam

A 45/2011. (XII. 7.) számú BM rendelet értelmében beépített tűzjelző és oltóberendezés szerelését, telepítését, felülvizsgálatát, javítását és karbantartását csak tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező személy végezheti.

Szakvizsga tanfolyam >>>


Rendszerismeret teszt

A felülvizsgálatról, karbantartásról szóló 12.1:2016.07.15. TvMI alapján a karbantartó akkor jogosult beépített tűzjelző berendezések felülvizsgálatát, karbantartását és javítását végezni, ha a tűzvédelmi szakvizsgán túl termékspecifikus ismeretekkel, szoftverrel vezérelt központok konfiguráláshoz pedig programozói ismeretekkel is rendelkezik, melyeket a gyártó (a gyártó képviselője vagy forgalmazó) által szervezett elméleti és gyakorlati képzés keretében elsajátított.

Rendszerismeret teszt >>>


Szakmai konzultációk

A PROMATT Kft minden kedves partnerének szakmai konzultációs lehetőséget biztosít. Várjuk telepítők, karbantartók, tervezők, tűzoltók jelentkezését házi tanfolyamainkra.
Az alábbi témakörökben szervezünk tanfolyamokat:

Tűzjelző rendszerek >>>

Központ kezelési, tervezési ismeretek >>>

 
 
 
 
 
 
Üzletünk nyitvatartása:

Hétfőtől-péntekig:
8:40-től 17-ig


Karbantartó készletNo-Climb professzionális karbantartó segédeszközök. Keresse az eszközök között!

powered by VICTORINET Internet Kft.