Elérhetőség Tűzjelző rendszerek Gázjelző rendszerek GDPR nyomtatóbarát nézet

Morley DXc központok System Sensor és KAC eszközökkel


Bár az örök dilemma nem mindig oldható fel, a Promatt Kft. most mintegy köztes megoldásként kedvező árú, ugyanakkor ismert, megbízható gyártók termékeit kínálja a tervezőknek, telepítőknek.
Bár a DXc központok már valamelyest ismertek a piacon, ezek a központok mégis kicsit mások… A forgalmazás megkezdése előtt cégünk a Honeywell-el együttműködve, a központok és a kapcsolódó programok nyelvezetét kissé átalakította, hogy az egyértelműbb és a magyar szakmai terminológiának megfelelőbb legyen. A nyelvi javításoknak köszönhetően sokat javult a központok és a számítógépes programok érthetősége, ezáltal egyszerűbbé vált a programozás és a kezelés is.

Néhány szó a központokról
Az analóg címezhető rendszerek gyors tűz- és hibafelderítést biztosítanak. A DXc központok kaphatók kisméretű házban nem bővíthető 1-, vagy nagyobb méretű házban 2 hurkosként, mely további két hurokkal 4 hurkosra bővíthető. Hurkonként 99 címzett érzékelő és további 99 címzett modul csatlakoztatható, a távkijelzést passzív, a távkezelést pedig aktív távkezelők biztosítják.
A központok hálózatba köthetők, így egy esetleges későbbi rendszerbővítés rugalmasan, központcsere nélkül kivitelezhető. A hálózatba kötés a központ hurokszámától független, összesen 16 címzőhurokig, de tetszőleges kombinációban elvégezhető.
Bár a központ üzembe helyezése mindössze 5 egyszerű lépessel elvégezhető, abban az esetben ha kifinomultabb vezérlésekre van szükség, a programozáshoz magyar nyelvű számítógépes fel- letöltő szoftver áll rendelkezésre. A tervezést, karbantartást a hurokterhelés/akkukapacitás kalkulátor és az eseménytár letöltésére, exportálására szolgáló programok segítik.
Ezen felül a központok egyszerűen, intuitív módon kezelhetők, így reményeink szerint nem csak a telepítők, karbantartók, de a végfelhasználók közt is sikeresek lesznek.

Érzékelő és modulkínálat
A központok a System Sensor és a KAC Morley IAS protokollú eszközeivel kompatibilisek.
Az érzékelőkínálat szokásosnak mondható. A termékskálában megtalálhatók a kedvező árú optikai, hő-, és hősebesség érzékelők, valamint a kombinált érzékelők is.
A modulkínálat szintén a jól ismert System Sensor 200-as moduljainak Morley protokollú verziói.
A KAC, a világ legismertebb kézi jelzésadó gyártója adja rendszerhez a kézi jelzésadókat, és a címzett hang-, hang- fényjelzőket.

Válassza a DXc központokat, amennyiben fontos önnek a:
- kedvező árfekvés,
- megbízhatóság,
- műszaki támogatás,
- rugalmas bővíthetőség,
- egyszerű üzembe helyezés és kezelés!

A DXc központok és rendszereszközök rendelkeznek a forgalmazáshoz, beépítéshez szükséges tanúsításokkal, jóváhagyásokkal.
Természetesen a termékcsaládhoz a Promatt Kft.-től megszokott garancia és műszaki támogatás jár, így joggal reméljük, hogy az sikeres lesz mind a rendszer telepítői, mind a végfelhasználók közt.
Amennyiben megbízható, kedvező árú, egyszerűen telepíthető és kezelhető rendszert szeretne, keresse nálunk a Morley DXc központokat System Sensor és KAC eszközökkel!

2019. október <nn>

 
 
 
 
 
 
powered by VICTORINET Internet Kft.