Elérhetőség Tűzjelző rendszerek Gázjelző rendszerek GDPR nyomtatóbarát nézet

Infomációk, jelentkezés

A képzés két részből áll.
Első lépésként regisztrálni kell, majd egy online tesztet kitölteni. A kérdések termékspecifikusak, megválaszolásukhoz azonban mindenféle segítség igénybe vehető, mivel a cél az, hogy a vizsgázóban rögzüljön a tudás. Honlapunkon megtalálható minden forgalmazott eszközünk adatlapja és a különböző (telepítői, programozói, kezelési) leírások, melyre szükség lehet.
Egy elkezdett tesztlap kitöltése nem hagyható félbe, ezért készüljön fel előre a várható kérdésekre, és arra, hogy a teszt kitöltése akár hosszabb időt is igénybe vehet!

A felkészüléshez használja az alább letölthető kérdéssort!

KÉRDÉSSOR

Az online tesztlapot kitöltés után el kell küldeni, kollégáink pedig kiértékelik azt, majd értesítik a vizsgázót az eredményről.

Sikeres teszt után lehetőség nyílik cégünk telephelyén szóbeli, gyakorlati vizsgát is tenni, melynek végén a sikeres vizsgázó megkapja igazolását. A szóbeli vizsgáztatásra az online tesztlapok beérkezésének sorrendjében biztosítunk lehetőséget. Mivel az egyszerre vizsgázók számát korlátoznunk kell, előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Cégünk mindig elkötelezett volt abban, hogy ne tartson tudást vissza, így a képzés és vizsgázás ingyenes, és bármely karbantartó elvégezheti.

Amennyiben szeretne igazolást a Notifier és System Sensor eszközök ismeretéről, jelentkezzen ingyenes vizsgára az alábbi linken még ma!

Regisztráció és a tesztlap kitöltésének elkezdése előtt olvassa el alábbi útmutatónkat!

TESZTLAP KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ


Regisztráció, jelentkezés:
TOVÁBB A JELENTKEZÉSHEZ

 
 
 
 
 
 
powered by VICTORINET Internet Kft.