Elérhetőség Tűzjelző rendszerek Gázjelző rendszerek GDPR nyomtatóbarát nézet

Notifier, System Sensor igazolás

A felülvizsgálatról, karbantartásról szóló 12.1:2016.07.15. TvMI alapján a karbantartó akkor jogosult beépített tűzjelző berendezések felülvizsgálatát, karbantartását és javítását végezni, ha a tűzvédelmi szakvizsgán túl termékspecifikus ismeretekkel, szoftverrel vezérelt központok konfiguráláshoz pedig programozói ismeretekkel is rendelkezik. Ezeket a gyártó (a gyártó képviselője vagy forgalmazó) által szervezett elméleti és gyakorlati képzés keretében lehet elsajátítani.

Bár a TvMI nem jogszabály, így alkalmazása ? a szabványokhoz hasonlóan ? nem kötelező, ám az abban foglaltakat betartva igazolható, hogy egy karbantartó megfelelő ismeretek birtokában végzi tevékenységét.
Joggal feltételezzük, hogy ezeket az igazolásokat a Katasztrófavédelem is egyre többször fogja kérni.
Fenti okokból egyre nagyobb az igény arra, hogy cégünk ilyen elméleti és gyakorlati képzést tartson, és igazolást adjon karbantartó partnereink részére a megszerzett termékspecifikus ismereteiről.
Ezért elindítottuk termékismereti vizsgánkat, melyet sikeresen teljesítve, partnereink 5 évig érvényes igazolást kapnak szakismereti tudásukról.

Információk, jelentkezés< Tanfolyamok

 
 
 
 
 
 
powered by VICTORINET Internet Kft.