Elérhetőség Tűzjelző rendszerek Gázjelző rendszerek GDPR nyomtatóbarát nézet
Letoltheto aktualis arlistankMuszaki dokumentaciokSzakvizsga es egyeb tanfolyamokItt olvashatoak legfrissebb cikkeinkGyakran ismételt kerdesekKereses a honlaponHonlapterkep

Nyitólap >


Ingyenes, irodában nagyon jól használható programok honlapjai

Az alábbi linkekkel is szeretnénk segíteni partnereink munkáját. A lenti programokat cégünk régóta használja. Hisszük, hogy az ingyenes program nem szinonímája a használhatatlan programnak.

Hogy ne kelljen sok pénzbe kerülő alkalmazásokat vásárolnia, használja a jogtiszta ingyenes programokat! További sikerekben gazdag munkát kívánunk!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Open Office Org magyar

Open Office Org  nemzetköziCégünk régóta már csak a mindenki számára ingyenes Open Office Org. irodai programocsomagot használja. Az OpenOffice.org több platformon és több nyelven elérhető irodai csomag, amely kompatibilis az összes jelentős irodai szoftvercsomaggal. Az OpenOffice.org szabad szoftver: tetszőleges célra, tetszőleges helyen, tetszőleges számú számítógépen licencdíjmentesen, azaz INGYENESEN használható.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Gimp ingyenes képszerkesztő program

Kép retusálás, szerkesztés, új kép készítése, animációk készítése. Rétegek kezelése, pixel alapú szerkesztő program számos hasznos funkcióval.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 
 
 
 
 
 
Üzletünk nyitvatartása:

Hétfőtől-péntekig:
8:40-től 17:00-ig

powered by VICTORINET Internet Kft.