Elérhetőség Tűzjelző rendszerek Gázjelző rendszerek GDPR nyomtatóbarát nézet

Kezdő karbantartó tanfolyam

Tisztelt partnereink, kedves karbantartók!

Cégünk 2024. március 20-21-22-én beépített tűzjelző berendezés telepítői és karbantartói tanfolyamot tart, mely tanfolyamra még várjuk kezdő, szakvizsga bizonyítványt szerezni szándékozó kollégák jelentkezését!
Érdeklődni és jelentkezni Mester Andreánál lehet.

Szakvizsga tanfolyam >>>


Újdonság

Örömmel tájékoztatjuk telepítő partnereinket, hogy a Notifier intelligens központok termék palettája új berendezéssel bővült. Régóta jelentkezett az igény egy hálózatba köthető tűzjelző központra. Ez most valósággá vált az AM8200N tekintetében.

Csak néhány fontosabb paramétert említve:
- Az alapközpont 2 hurkos kivitelű, LIB8200N bővítő kártyával 4 hurkossá bővíthető
- Az alapközpontok (2-8 db) CANBUS csatlakozó vonalon hálózatba köthetők, így nagyobb rendszer is kialakítható, mely esetében a központok kezelése akár egy helyről megoldható. A kezelés rugalmasságát tovább növeli, hogy bármelyik központra csatlakoztatható másodkezelő egységről szintén bármelyik (CANBUS-ra csatlakoztatott) központ alapkezelése megoldható.
- A teljes rendszer kialakítása max. 64 hurkos kiépítés lehet.
- A címzőhurkokra a „régi” protokollú eszközökből 99 db érzékelő és 99 db modul csatlakoztatható. Így korábbi telepítésű Notifier központok cseréje esetén nincs szükség az érzékelők, modulok, vezetékezés cseréjére.
- Az új (advanced) protokollú eszközöket már 159-s címig lehet beállítani, a címző hurok természetesen képes fogadni ezeket a eszközöket, illetve címtartományt.
- Az érintőképernyős kezelés/kijelzés megkönnyíti a kezelő személyzet számára a tűzjelző központ kezelését, az események leolvasását.
- Az alapközpontba szerelhető (opciós) E-SIB nevű usb kulcs segítségével új, WINFIRE fantázia nevű grafikus rendszerre csatlakoztatható a központ.
- A régi központok esetében is lehetőség van a SIB600 OEM kártya cseréjével erre a WINFIRE grafikus rendszerre csatlakozni. (AM2000N, AM4000, és AM6000N)




Hirdetmény!

Árváltozás!

Értesítjük tisztelt partnereinket, vásárlóinkat, hogy a Forint-Euro árfolyam folyamatos ingadozása miatt cégünk árváltoztatásra kényszerül. Az árlisták jelenleg nem érhetők el. A forgalmazott eszközöket napi áron tudjuk adni, melyekről ügyfélszolgálatunk tud naprakész információkat szolgáltatni. Ez a változás a korábbi megrendeléseket is érinti, ezért kérjük keressék ügyfélszolgálatunkat a telefonos elérhetőségeken vagy email-ben.


Új típusú tápegységek

Értesítjük Tisztelt Partnereinket, hogy a tápegységek tekintetében a tűzjelző rendszerekben használható D243x típusú dobozolt tápegységek helyett a TUL500 típusú 24V5A tápegységek forgalmazása került előtérbe. (TAPEN54-xx tápegységek forgalmazása megszűnt!!)

A tápegységek, azon felül, hogy teljesítik az EN54-4 szabvány előírásait, több újdonsággal szolgálnak:
- két független 24VDC felhasználói tápkimenet: a tápegységekre kapcsolt terhelések részére két független 24V‑os kimenet áll rendelkezésre, melyek együttes terhelése jelenti a tápegység névleges terhelhetőségét.
- terhelésfüggő teljesítmény elosztás: a tápegység névleges teljes terhelhetősége (1.5, 3 és 5 A) akár a két 24V-os kimeneten (együttesen), akár az akkutöltő kimeneten is rendelkezésre áll ha a terhelés és akkutöltés nem egy időben jelentkezik. Ilyenkor a tápegység képes a nagyobb kapacitású akkumulátorokat nagyobb töltőárammal rövidebb idő alatt feltölteni vagy az akkuk csepptöltése alatt a 24V-os kimeneten rövid időre nagyobb áramot biztosítani;
- programozható kimenet működés: a tápfeszültség kimenetek külön programozhatóak akár alapból feszültségmentes működésre is, hogy a 24VDC csak egy külső impulzusra jelenjen meg adott kimeneten. Erre a célra a tápegységek kimeneteikhez tartozó kapcsoló bemenetekkel (SW1-SW2) rendelkeznek, melyek működése jumperekkel programozható. Ugyanezen módszerrel egy vezérlő jel hatására a tápegység le is tudja kapcsolni adott tápfeszültség kimenetét, melynek révén alkalmazhatók induktív terhelések (pl. ajtótartó mágnesek) lekapcsolására vagy tápelvétellel törölhető tűzjelző eszközök alaphelyzetbe állítására;
- akkumulátor nélküli üzemmód: szükség esetén a tápegységek akkumulátor nélküli üzemmódra is programozhatóak, ilyenkor az akkumulátorok felügyelete megszűnik, de töltésük nem;
- intelligens akkumulátor felügyelet: az akkumulátorok külön vezetéken csatlakoznak a tápegységekhez, így az elektronika külön figyeli azok feszültségét és külön méri az akkuk belső ellenállását, pontosabb képed adva ezáltal az akkuk állapotáról;




Mikor kell lecserélni a füstérzékelőket?

Cikkünk apropóját és gerincét egy az Egyesült Királyságban készült vizsgálat adta.

A vizsgálat célja
A vizsgálat célja az volt, hogy kísérletekkel, mérésekkel támasszák alá az optikai füstérzékelők cseréjének szükségességét, és így reális periódusidőt javasoljanak a füstérzékelők cseréjére, mely javaslatok beépíthetők az angol előírásokba, de hatással lehetnek más országok előírásaira is.

Résztvevők
A finanszírozó kutatócsoport tagjai a FIA, Scottish Fire and Rescue Service, Scottish Government, Detector Testers, BRE Trust voltak. Miután az érdekeltek megállapodtak a programról és a vizsgálati módszerről, a BRE Global (az Egyesült Királyság független jóváhagyó szervezete, mely – többek között – tűzvédelmi és biztonsági tanúsításokat készít), elvégezte a kutatást.

Néhány külföldi előírás
Bár Magyarországon nem, de számos országban léteznek előírások, javaslatok a füstérzékelők és a lakossági „füstriasztók” cseréjére.

Elolvasom a cikket>>>


Megújult M200-as modulok

Tisztelt Partnereink!

Örömmel értesítjük önöket, hogy megújul a System Sensor M200-as modulválasztéka.
Az új modulok kompatibilisek a régi modulokkal, cikkszámuk az eddigi E helyett EA-ra végződik.

Újdonságok:
- DIN sínre pattinthatók
- módosított, minden irányból jobban látható LED-ek
- feliratozott sorkapcsok
- megszűnt DIP kapcsoló (M201EA)
- adatlap link QR kódként a csomagoláson, modulon

A következő modulok kerülnek lecserélésre:
- M210E (új típus: M210EA)
- M220E (új típus: M220EA)
- M221E (új típus: M221EA)
- M201E (új típus: M201EA)
- M210E-240 (új típus: M201EA-240) Az új típushoz szerelő doboz (M200E-SMB) szükséges.

Természetesen az új modulok is rendelkeznek a forgalmazáshoz, beépíthetőséghez szükséges engedélyekkel.

2022.11.21.
bl




Letölthető az új AgileIQ program!


Értesítjük mindazon partnereinket, tervezőket, telepítőket, akik használájk az Agile rádiós tűzjelző rendszert, illetve a hozzá tartozó AgileIQ tervező- üzembe helyező- diagnosztizáló programot, hogy a program legújabb, 3.4.12. sz. verziója IDE, vagy a fenti képre kattintva letölthető, és vele a korábbi verziók frissíthetők.

A gyártó tájékoztatása szerint, 2024. február elejétől csak az új verzió fog működni.

A Notifier intelligens tűzjelző rendszerekben az Agile rádiós alrendszerek a háló (mesh) szerkezetű kommunikációnak köszönhetően rendkívül megbízhatóan alkalmazhatók. A vezetékes rendszerhez a gateway modulokkal kapcsolódó alrendszerek 32 rádiós eszközt (füst- hő-, kombinált érzékelő, kézi jelzésadó, hangjelző, I/O modul, másodkijelző) tartalmazhatnak. Normál üzemben az eszközökben levő elemek élettartama 5 év. Az Agile rendszerhez tartozó AgileIQ program a vezeték nélküli rendszer előzetes felmérését, gyors megtervezését és üzembe helyezését, valamint a már telepített rendszer felülvizsgálatát, diagnosztizálását is lehetővé teszi.

2021.01.
nn


Megjelent a PipeIQ 3.0.0


Tisztelt partnereink!

Jó hír az FL01xxE-HS és az FL2011EI-HS tervezőinek, felhasználóinak, hogy a System Sensor tájékoztatása alapján az említett aspirációs füstérzékelők kedvezőbb csőparaméterekkel tervezhetők, szerelhetők!

Az „A” érzékenységi osztály paraméterei változatlanok, ám „B” érzékenységi osztályban az eddigi 6 mintavevő lyuk helyett 10 mintavevő lyuk használható.

A „C” érzékenységi osztályban az összesített csőhossz 160-ról 200 m-re, az alkalmazható mintavevő pontok száma pedig 18-ról 20-ra nőtt.

Az új paraméterek miatt megújult a FAAST XM, FAAST XS és a FAAST LT aspirációs füstérzékelők méretezéséhez, konfigurálásához, karbantartásához szükséges PipeIQ program legújabb 3.0.0-ás verziója letölthető a fenti képre kattintva.

Az új program, csakúgy mint az ezt megelőző verziók, kezeli az összes FAAST modellt, így egy projekten belül tervezhetünk egyszerre többféle aspirációs érzékelőt is.
A program kompatibilis a régebbi projektfájlokkal, ezért a korábban tervezett csőhálózatokat nem szükséges újraméretezni.


2020-10-08
nn


Megszűnő érzékelő

Tisztelt Partnereink!

A kis keresletre való tekintettel, a System Sensor befejezte az 52051EI-07-IV (fix 58 °C-os jelzéspontú izolátoros, csontszínű) hőérzékelő gyártását, így az a továbbiakban nem rendelhető.

Helyettesítésére két módon van lehetőség:
- fehér, izolátoros 52051EI típussal,
- csontszínű, nem izolátoros (52051E-xx-IV) típussal, izolátoros (B524IEFT-1) aljzattal.




Intelligens választás


2020. január 22. óta hatályos az OTSZ módosítás, mely értelmében ezentúl nem kell tűznek ellenálló vezetéket használni a hangjelző körök kialakításánál, amennyiben izolátoros, két oldalról táplált, tehát visszatérő címzőhurokra csatlakoztatott címzett hangjelzőt alkalmazunk.

Elolvasom >>>


MCP kézi jelzésadók – narancs színben is!


A különböző célra használt kézi jelzésadókat szabványban meghatározott színük különbözteti meg egymástól. A legelterjedtebb a tűzjelző rendszerekben használt piros színű, de közismert, hogy az oltórendszerekben a sárga színű kézi jelzésadó használatos az oltás indítására, míg a kék az felfüggesztésére, megszakítására szolgál.

Most, tekintettel a nagyfokú érdeklődésre, a hő- és füstelvezetés kézi indítására szolgáló narancs színű kézi jelzésadót is forgalmazni kezdtük. A jelzésadók, a többi színűhöz hasonlóan, elérhetők 1-, illetve 2 váltó kontaktussal is.


Low Budget vagy Brand?


Morley DXc központok System Sensor és KAC eszközökkel

Bár az örök dilemma nem mindig oldható fel, a Promatt Kft. most mintegy köztes megoldásként kedvező árú, ugyanakkor ismert, megbízható gyártók termékeit kínálja a tervezőknek, telepítőknek.
Bár a DXc központok már valamelyest ismertek a piacon, ezek a központok mégis kicsit mások… A forgalmazás megkezdése előtt cégünk a Honeywell-el együttműködve, a központok és a kapcsolódó programok nyelvezetét kissé átalakította, hogy az egyértelműbb és a magyar szakmai terminológiának megfelelőbb legyen. A nyelvi javításoknak köszönhetően sokat javult a központok és a számítógépes programok érthetősége, ezáltal egyszerűbbé vált a programozás és a kezelés is.

Elolvasom >>>


Új nagyérzékenységű optikai füstérzékelő a System Sensor-tól


A System Sensor a 7251 lézeres érzékelő gyártásának megszűntével egy új nagyérzékenységű optikai füstérzékelőt dobott a piacra.
Az új érzékelő érzékenysége a korábbi lézeres érzékelőének megfelelő, számszerűsítve 0,06 %/m, ami a pontszerű füstérzékelők közt kimagasló érték, nagyságrendileg 100-szor érzékenyebb egy átlagos füstérzékelőnél.

Jellemzők:
- rendkívül nagy érzékenység,
- érzékenysége 0,06 – 6,41 %/m között állítható,
- nagy teljesítményű IR LED, és hatékony IR vevő erősítés
- kiváló korai jelzés
- hatékony mind gyors, lángfázisú folyadék-, mind svéltüzek esetén
- új kamra: maximális füstbevezetés és téves jelzés elleni védelem
- beépített kétoldali zárlatszakaszoló
- dupla LED a 360 °-os láthatóságért
- forgókapcsolós címzés
- fehér, modern épületekkel harmonizáló szín

Elolvasom >>>


Új felirat a PAN1 hang- fényjelző táblába

Örömhír a szén-monoxid-jelző rendszerek tervezőinek, kivitelezőinek, hogy kapható "CO veszély! Belépni tilos!" felirat a népszerű PAN1 hang- fényjelzőnkhöz.
Így az EN54-3 tanúsítvánnyal rendelkező PAN1 táblához az alábbi opcionális feliratok vásárolhatók meg:
- "Tűzjelzés!"
- "Oltás indul! Hagyja el a helyiséget!
- "Belépni tilos! Automatikus oltás folyamatban!"
- "CO veszély! Állítsa le a motort!"
- "CO veszély! Hagyja el a helyiséget!"
- "CO veszély! Behajtani tilos!"
- "CO veszély! Belépni tilos!"




Figyelem!

Tisztelt Partnereink!

A GDPR rendelet miatt a regisztrációs adatbázisunk törlésre került, ezért webshopunk nem használható.

A korábban regisztrációhoz kötött dokumentumok (kézikönyvek, segédletek stb.) pedig regisztráció nélkül letölthetők.


Tisztelt Partnerünk!


2018.05.25-től alkalmazandó AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE, melynek értelmében ezúton közzétesszük Adatkezelési Tájékoztatónkat, melyet IDE KATTINTVA olvashat el.

Letölthető adatkezelési nyilatkozatok


HDC-68, HDC-105


Tisztelt Partnereink!

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy Cavicel HDC kábeleink rendelkeznek a forgalmazáshoz és alkalmazáshoz szükséges teljesítménynyilatkozattal és teljesítmény állandósági tanúsítvánnyal.


A hőérzékelő kábelek egyszerűen és gazdaságosan telepíthetők olyan helyeken is, ahol füstérzékelők vagy pontszerű hőérzékelők a környezeti viszonyok, vagy más okok miatt nem használhatók.

Alkalmazhatók:
- hűtőterek,
- alagutak,
- kábeltálcák, kábelalagutak,
- tartályok, motorok, egyéb berendezések,
- felhordószalagok
védelmére.

A kábelek szerelését praktikus, ún. HDC-KD kötődobozok használata teszi még egyszerűbbé.

Jelenleg az általunk forgalmazott Cavicel HDC-68/105 az egyetlen EN54-28 tanúsítvány alapján minősített, forgalmazási és alkalmazási engedéllyel rendelkező nem visszaálló vonali hőkábel a hazai piacon!


SOLO A3 helyett ajánljuk

Tisztelt Partnereink!
Ezúton értesítjük Önöket, hogy a NoClimb a befejezte a közkedvelt SOLO A3 teszt aeroszolok gyártását.
Továbbiakban a SOLO 330 füstérzékelő tesztelő használatához az alábbi két terméket javasoljuk:

SOLO A5
- 250 ml-es kiszerelés
- gyúlékony
- nem mérgező
- szilikonmentes
- gyúlékony

SOLO A10
- 150 ml-es kiszerelés
- nem gyúlékony
- HFC mentes
- nem mérgező
- szilikonmentes




NOTIFIER és SYSTEM SENSOR rendszerismereti bizonyítvány megszerzése a Promatt Kft.-nél!


Tisztelt Partnereink!

A felülvizsgálatról, karbantartásról szóló 12.1:2016.07.15. TvMI alapján a karbantartó akkor jogosult beépített tűzjelző berendezések felülvizsgálatát, karbantartását és javítását végezni, ha a tűzvédelmi szakvizsgán túl termékspecifikus ismeretekkel, szoftverrel vezérelt központok konfiguráláshoz pedig programozói ismeretekkel is rendelkezik. Ezeket a gyártó (a gyártó képviselője vagy forgalmazó) által szervezett elméleti és gyakorlati képzés keretében lehet elsajátítani.

Érdekel, tovább >>>


Fontos információk az ionizációs érzékelőkről

Tisztelt Telepítő partnereink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy cégünk 2017. május 29-től nem kereskedik ionizációs füstérzékelőkkel, egyben ezen érzékelők telephelyünkön történő tárolása és befogadása is megszűnik.

Az ionizációs füstérzékelők adott címről megsemmisítésre történő elszállításáról kérje ajánlatunkat!




Hiánypótló termék


Tisztelt Partnereink!

Örömmel értesítjük önöket, hogy megkezdtük az OZ-40-2P érzékelőt védő rács forgalmazását!

A termék hiánypótló, hiszen eddig időnként igen nagy fejtörést okozott az érzékelők mechanikai védelme.
A forgalomba került védőrácsnak hála, érzékelőink esztétikus védelme ezentúl nem jelent problémát, legyen szó szándékos rongálás, vagy véletlen baleset okozta sérülés elleni védelemről!

A rács két részből áll, egy talp részből és magából a rácsból. Mivel külön talppal rendelkezik, elegendő a talpat rögzíteni a mennyezethez, az érzékelőt és a rácsot a talpra kell felcsavarozni.

Az eszköz talpát úgy készítjük elő, hogy a mellékelt anyákkal mind a B401, mind a B501AP aljzat rögzítése könnyedén megoldható.
Az aljazatok így akár előre felszerelhetők a talpra, és a talp mennyezeten történő rögzítése után is cserélhetők lesznek. A különálló, talphoz csavarozott rács egyszerűsíti az érzékelők vagy aljzatok cseréjét.

Az OZ-40-2P nettó telepítői listaára 6.320.- Ft, keresse ügyfélszolgálatunkon!


Aspirációs füstérzékelők ellenőrzéséhez ajánljuk!

Örömmel értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy kínálatunkban már megtalálható a SmokePen tartós füstöt előállító füstölő ceruza, ami alkalmas aspirációs füstérzékelők ellenőrzésére!




Billenő kapcsolókkal és nyomógombokkal szélesedik KAC - kínálatunk!


2014 év végétől kínálatunkat kibővítjük a KAC kulcsos-, és billenő kapcsolóival, valamint nyomógombjaival. Az eszközök jól használhatók tűzjelző, behatolásjelző, füstelszívó, oltó és különféle ipari rendszerekben.
Közös jellemzők:
     - Nagy színválaszték (alap: piros, tételfüggő: fehér, zöld, kék, sárga, narancs))
     - Falra szerelhető, robusztus kivitel
     - Széles működési hőmérséklet tartomány
     - Beltéri (IP21D) kivitel
     - Széles funkcióválaszték
     - 3 év gyártói garancia

2014. november

Elolvasom! >>>


DETNOV hagyományos központok


Megérkeztek cégünkhöz a kedvező árú DETNOV gyártmányú hagyományos tűzjelző központok!
Elolvasom! >>>


DETNOV CO-jelző rendszer a PROMATT-nál!


Cégünk megkezdte a DETNOV gyártmányú szén-monoxid-jelző rendszerek forgalmazását!
Elolvasom! >>>


ÉRZÉKEINKRE HATNAK


Új címzett, huroktáplált hang- és fényjelzők a KAC-tól
A világ egyik legismertebb hangjelző és kézi jelzésadó gyártója 2012. őszén teljesen új címzett audiovizuális eszközcsaláddal jelentkezik...
Elolvasom az egész cikket >>>


Biztos alapokon - NET2TERM-WE-03


Az 54/2014. (IX. 5.) BM rendelet 161/A. § alapján meghatározott típusú, méretű objektumok esetében a tűzjelző rendszert mindenképpen grafikus felügyelettel vagy térképes tablóval kell kiegészíteni...
Elolvasom az egész cikket >>>


Utánvilágító táblák kedvező áron

A Promatt Kft.-nél is megvásárolhatók az OTSZ által előírt, a kézi jelzésadók fölé elhelyezendő utánvilágító táblák.
Az 1,3 mm vastag műanyag táblák utánvilágító képessége az általánosan elfogadott DIN 67510 szabványnak felel meg (10 perc után 20 mcd/m2; 60 perc után 2,8 mcd/m2), méretük 150 x 150 mm.
Méretük alapján a táblák felismerési távolsága 6,7 m, így a leggyakoribb alkalmazások esetén alkalmazhatók.
A szokásos kör szimbólum helyett a tábla egy könnyebben és nyelvfüggetlen módon értelmezhető szimbólumokkal jelöli a kézi jelzésadó pozícióját (l. minta).




Különböző érzékelők tesztelése ugyanazon eszközzel?

A világ egyik legismertebb gyártófüggetlen karbantartó eszköz gyártója új karbantartó eszközcsaláddal lépett a piacra, mely termékcsalád minden eddiginél egyszerűbb érzékelő ellenőrzést tesz lehetővé.
Eddig sok karbantartónak gondot jelentett a különböző érzékelők ellenőrzése, hiszen más-más eszköz kellett a füst- és a hőérzékelők teszteléséhez, a különböző típusú kombinált érzékelőkről nem is beszélve.
A kombinált érzékelők esetén további gondot jelentett, hogy bizonyos érzékelőknél minden tűzjellemzőt egyszerre kellett reprodukálni, s ez eddig sok esetben megoldhatatlan feladat elé állította a karbantartót...
Elolvasom az egész cikket >>>


Új intelligens érzékelők a System Sensor-tól

A világ legnagyobb érzékelő gyártója új intelligens érzékelőkkel lép piacra. Az új series 200 advanced sorozat a közkedvelt 200+ sorozatú érzékelő családot váltja le, mely érzékelő család ? szinte hihetetlen, de már ? 7 éve a piacon van. Az új érzékelők mind mechanikusan (aljzatok), mind elektromosan (kommunikáció) lefelé kompatibilisek, azaz gond nélkül használhatók a régi érzékelők helyett, mellett.
Elolvasom az egész cikket >>>




Információ védelem 2.

Felgyorsult világunkban az információs világsztrádán való haladás hajtómotorjai a különböző mobil kommunikációs megoldások. Az emberek közötti kapcsolattartásban, információcserében alkalmazott vezetékes, helyhez kötött technológiákat egyre inkább felváltják a globális hálózattá fejlődött vezeték nélküli rendszerek...
Elolvasom az egész cikket >>>




Egyszerű oltórendszer
Kattintson a képre a nagyításhoz!


Negyedik dimenzió - valódi tűzérzékelés


Kattintson a nagyításért!


Napjainkban egyre több tűzjelző érzékelőt gyártó cég termékpalettáján találkozhatunk az ún. kombinált érzékelőkkel. Ha ezen érzékelők megjelenésének indítékát keressük, a választ  tulajdonképpen az automatikus tűzjelző rendszerekkel szemben támasztott mindenkori  elvárást leginkább megközelítő megoldások  keresésében találhatjuk...
Elolvasom az egész cikket >>>

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Eszközök <> Sajtó <> Hogyan? <> GYIK <> Glosszárium

<> Letölthető árlista <> TMT-k listája <>

Szakvizsga <> Szakmai konzultáció  <> Elérhetőség

 
 
 
 
 
 
Nyitvatartás

Hétfőtől-péntekig: 8.40-17.00


Kapcsolat

Elérhetőségek


Tűzjelző rendszerek



Híreink
Céghírek2024-01-26
Aktuális AgileIQ
A gyártó tájékoztatása szerint, 2024. február elejétől csak az új verzió fog működni.
Céghírek2023-02-16
Aktuális PipeIQ
Az új változat több hibajavítást és fejlesztést tartalmaz.

Copyright

A honlapon található összes információ, fénykép és dokumentum - részben vagy egészben történő - felhasználásához a Promatt Elektronika Kft. engedélye szükséges.


Click for English site





powered by VICTORINET Internet Kft.